keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Lush Snowshowers

Harvoin olen kohdistanut mihinkään tuotteeseen niin suuria odotuksia kuin Lushin Snowshowers-suihkujellyyn. Odottaessani tilaukseni saapumista en edes muistanut mitä muuta olin tilannut, olin vaan hyppiä nahoistani kun mietin miten mahtava Snowshowersin täytyy olla.


Snowshowersista puhuminen vaatii hieman pohjustusta. Tämä tuote oli Lushin joulutuotevalikoimassa pari vuotta sitten. Itse tutustuin Lushiin heti kyseisen ajankohdan jälkeen enkä siis silloin ehtinyt päästä tutustumaan tähän. Viime vuonna tuntui nettipalstoja lukiessa että moni Lush-fanaatikko rukoili polvet ruvella tämän tuloa taas joulutuotteisiin ja voi sitä (kuvaannollista?) parkua, kun Lush ei tuonutkaan tätä myyntiin. Tänä vuonna odotin suurella mielenkiinnolla näkeekö Lush miten paljon tätä odotetaan ja ymmärtääkö tuoda tämän takaisin myyntiin. Ja tietenkin halusin vihdoinkin päästä itsekin kokeilemaan tätä.

Odotus palkittiin, Lush toi marraskuussa rajatun erän Snowshowersia myyntiin Brittien (ja Saksan?) nettikauppojensa retrovalikoimaan. Brittikaupassa tällä oli hintaa 4,50 puntaa 100 g pakkaukselle, eli aika paljon enemmän kuin muilla jellyillä. Näitä on edelleen tuolla brittisivustolla myynnissä, joten jos houkuttaa niin vielä ehtii. Kun tämä loppuu niin se todellakin loppuu, eikä ole mitään takeita milloin se tulee takaisin.

Millainen tämä sitten todellisuudessa on? Totuus on että olin ladannut niin suuret odoukset Snowshowersia kohtaan, ettei sillä reppanalla ollut mitään mahdollisuutta täyttää niitä. Se on hyväntuoksuinen, ei voi kiistää. Odotin vaan jotakin niin ylimaailmallisen ihanaa tuoksua ja sitten tämä onkin ihan tavallisen hyväntuoksuinen. Tuoksu on appelsiinikonjakkinen, ihan omanlaisensa eikä juuri yhtään sellainen kuin kuvittelin.


Rakenteeltaan Snowshowers on aivan silkkisen sileä, pehmeä ja todella joustava. Se takertuu joka paikkaan kiinni. Alapuolella olevasta kuvasta ei ehkä hahmota miten tiukasti se roikkuu sormissa kiinni mutta voin kertoa että aika tiukasti. Voin myös kertoa että sitä ei kannata kuvausta varten laskea käsistään paperin päälle, se ei nimittäin halua päästää siitä ollenkaan irti.


Snowshowers vaahtoaa pesukukan kanssa sievästi ja pesee hellästi, pehmeä on se sana jolla tätä voi aika yksiselitteisesti kuvata niin olemukseltaan kuin käytössäkin. Nyt kun tämä on vähän aikaa ollut käytössä, olen alkanut tosissani kiintyä tähän. Tuntuu kuin sen tuoksukin olisi vähän pehmentynyt kun se on saanut hengittää.

Onhan tämä ihana, ei siitä pääse mihinkään. Täytyy vaan päästä yli niistä omista ennakko-odotuksistaan ja tutustua todelliseen Snowshowersiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti