keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Lush Australian Igloo

Tänään haluan sanoa muutaman sanan Lushin sokerikuorinnoista.

Lush lopetti syksyllä suosikkikuorintani Sugar Baben valmistuksen. Sugar Babe oli aivan ihana, kuori hyvin ja suli iholle öljyiseksi. Huuhtelun jälkeen iho oli mielettömän pehmeä pitkän aikaa. Herkkäihoisille Sugar Babe ei ehkä sopinut, koska sen sokerikiteet olivat aika isoja ja saattoivat raapia ihoa jos ei ollut varovainen. Minun iholleni se kuitenkin oli maailman paras kuorinta ja olen siinä uskossa että sillä oli aika paljon faneja.

Sugar Baben poistumisen jälkeen Lushin valikoimassa on ollut vain yksi kiinteä sokerikuorinta, vihreä Sugar Scrub joka on makuuni (ja kuulemma aika monien muidenin makuun) liian kova ja raapiva. Perinteisesti Lush on kuitenkin tuonut jouluvalikoimaansa sokerikuorinnan ja niin tapahtui myös tänä vuonna.


Australian Igloo on iglunmuotoinen valkoinen sokerikuorinta.


Australian Igloon tuoksu ei ole mikään suosikkini. Se on omituinen ja vähän pistävä, mutta ei onneksi mitenkään sietämättömän voimakas. Kuorintateholtaan tämä on pehmeämpi kuin Sugar Scrub tai edesmennyt Sugar Babe, mutta kuitenkin ihan reippaasti kuoriva, ei siis sovi ihan herkkiksille. Australian Igloo jättää ihon kosteutetuksi, vaikka ei yhtä tehokkaasti kuin Sugar Babe.


Minun yksilöni olivat aluksi todella pehmeitä ja näitä sai käsitellä hyvin varovasti ettei koko pala hajoa. En koskaan käytä kuorintaan koko palaa, vaan otan siitä pienen palan jonka muussaan käsissäni ennen kuin kuorin ihoni sillä. Kokonaisena käytettynä nämä sokerikuorintapalat varmasti raapivat ihoa, murusteltuna ne vaan kuorivat hyvin. Yhdestä palasta riittää minulla 4-5 käyttökertaan.

Toinen syy olla käyttämättä näitä kokonaisina on se, että niillä on taipumusta kovettua saatuaan kosteutta ja sen jälkeen niiden käyttö ei olekaan ihan yhtä leppoisaa. Kannattaa siis pitää huolta että ottaa mukaan suihkuun vain sen kokoisen palan minkä käyttää kerralla ja säilyttää loppuosaa kuivassa paikassa.

Kun joulutuotteet poistuvat myynnistä, en jää erityisemmin kaipaamaan Australian Igloota muuten kuin Sugar Baben korvikkeena. Ihan kiva, mutta ei ihan riittävän kiva kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti