lauantai 3. joulukuuta 2011

Lush Calacas

Lush toi Calacas-suihkujellyn ensimmäistä kertaa myyntiin viime vuoden halloweenvalikoimassa. Muistan  nuuhkineeni sitä myymälässä, mutta se ei jäänyt millään tavoin mieleeni. Ilmeisesti tuote oli suosittu, sillä tämän vuoden halloweeniksi se tuli taas myyntiin. Olin kuullut siitä kehuja ja Lushin brittiläisen nettikaupan pyytämä 2,95 punnan hinta ei ollut kovin suuri uhraus, joten päätin tilata tämän ihan silkasta uteliaisuudesta.

Calacas oli vuotanut pakettiin ihan inan verran. Ilmeisesti paketti on kuitenkin kulkenut postin mukana suurimmalta osin oikeinpäin, sen verran vähän sitä oli päässyt valumaan. Avatessani Calacasin purkin ymmärsin hyvin miksi näennäisesti kiinteä tuote on vuotanut, se oli nimittäin aivan märkä! Pakattu kiireellä valmistumisen jälkeen ehkä? Käyttöähän tuo ei haittaa ja saatuaan hengittää vähän aikaa sen pinta kuivui ihan normaaliksi hyytelöpinnaksi.


Märkä on.
Viime vuonna näitä oli myynnissä kolmessa eri värissä, tänä vuonna valikoimaan oli otettu vain tämä vihreä. Tämän pitäisi näyttää pääkallolta, mutta minun mielikuvitukseni ei ihan riitä siihen. Minusta tämä näyttää ilmiselvästi möhkäleeltä.

Möhkäle, n'est-ce pas?
Calacasin tuoksu on raikas ja sitruksinen, mutta siinä on jotakin muutakin, toisaalta pientä mausteisuutta ja toisaalta karkkisuutta. Aika erikoinen mutta koukuttava, en meinannut malttaa kokeilla mitään muita ostoksiani kun tämä tahtoi aina tulla mukanani suihkuun. Tuoksu on myös voimakas, jättämällä purkin kannen auki saa koko kylpyhuoneen tuoksumaan tältä.

Calacas on täysin vegaaninen, Lush käyttää jellyjen hyytelöimiseen merilevää joka siinä sivussa myös kosteuttaa ihoa. Lushin nettisivuilla kehotetaan pakastamaan tämä ennen käyttöä, sillä jellyt eivät jäädy ja säilyttävät muotonsa hyvin. Olenko niin masokisti että haluaisin kokeilla astetta virkistävämpää suihkukokemusta pakastinkylmällä jellyllä? No en. Palataan asiaan sitten kesähelteellä, jos silloinkaan.

Tätä kirjoittaessani Calacasia saa vielä tuolta nettikaupan Last Chance To Buy -osastolta, joten vielä ehtii hankkia oman kappaleensa. Jos opiskelijabudjetti yhtään joustaisi niin tilaisin tätä ihan varmasti lisääkin ettei pääse loppumaan kesken. Totuuden nimissä täytyy tosin sanoa ettei mikään Lushin jelly ole ikinä loppunut minulta kesken, nämä eivät tunnu kuluvan käytössä ollenkaan.

Olen koukussa. Tämä takaisin taas ensi vuonna, Lush? Jooko?

PS. Jos et tiedä mikä on suihkujelly, kannattaa käydä vilkaisemassa Ostolakko-Virven hihkumista aiheesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti