sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Lush Angel's Delight

Angel's Delight -saippua on jälleen yksi suosittu tuote, jonka Lush tuo takaisin jouluvalikoimaansa joka vuosi. Tämä on niitä saippuoita joista ei ikinä tiedä minkä näköisen palan saa, jos ei sitä itse kaupassa nimenomaan valitse. Koko kiekko näyttää tältä, joten siitä voi saada ihan minkä värisen palan tahansa. Minulla on ollut tätä saippuaa kerran aikaisemminkin ja silloin palani oli aivan syötävän kaunis, vaaleanpunainen ja violetti. Tämänkertainen palani olikin sitten aivan eri saippuan näköinen.


Jep, se on keltainen. Ei siis kullanvärinen vaan keltainen. Sen yläpinta yrittää selkeästi olla kullanvärinen, mutta muuten se on... tuollainen. Palan keltaisuus tekee nenälle temppuja. Angel's Delight tuoksuu mielettömän ihanalta hedelmäkarkilta, mutta koska se on keltainen, nenäni haluaa välttämättä haistaa siinä appelsiinintuoksun. Jännä. Hedelmähän se appelsiinikin tietysti on, mutta en ole sitä aikaisemmin tässä haistanut.


On se hyväntuoksuinen. Tämä on se saippua jota oli pakko käydä myymälässä nuuhkuttelemassa heti kun joulutuotteet tulivat myyntiin, ihan vain varmistaakseni että se tuoksuu samalta kuin viime vuonna. Tämä ei nimittäin ole joka kerta tuoksunut ihan samalta, muistan törmänneeni selvästi tunkkaisemman tuoksuiseen versioon tästä ja moni on kertonut että toissavuotinen versio tästä oli juuri sellainen. Viime ja tänä vuonna tämä on kuitenkin ollut ihanan raikkaan karkkinen, aivan mielettömän hyvä tuoksu. Vaan jännä juttu tuo appelsiinisuus, en ole tosiaan ennen haistanut tässä mitään sellaista.

Kuten kaikki käyttämäni Lushin saippuat, tämäkin vaahtoaa hyvin. Tämä on selvästi pesevämpi kuin vaikka tuo edellisenä kokeilemani Snowcake, mutta kuitenkin aika hellävarainen verrattuna siihen mitä normaalisti kaupoissa myydään saippuana.

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Laitoin juuri ensimmäisen tilaukseni Lushille sisään ja täällä lueskelen innolla kokemuksia.

    Pitää vissiin pian laittaa uusi tilaus perään. ;)

    VastaaPoista
  2. Ihan vaan varoituksena, Lushiin jää aivan toivottomasti koukkuun! :)

    VastaaPoista